Tof! Jullie zijn er bijna ….

Jullie bruiloft bij Lake House Rotterdam belooft een bijzondere en superrelaxte dag te worden. De locatie, Bergse Bos en de ultieme ontzorgende service zorgen ervoor dat jullie optimaal genieten van jullie bruiloft en dat zie je ook terug op het beeldmateriaal! Doubleshot is een partner van Lake House Rotterdam en dat staat garant voor dezelfde service en kwaliteit!

Jullie exclusieve Weddings at The Lake aanbod:

  • 10% korting op fotografie
  • 4 extra pagina’s in jullie album
  • Gravering naar keuze op jullie album
  • Gouden of zilveren albumblock

Tot €500 korting!

Bekijk onze standaardtarieven en bereken jullie voordeel!

Doubleshot Bruidsfotografie Drone Fotografie

Trouwen bij Lake House Rotterdam heeft veel voordelen voor een bruidspaar, maar vanuit de kant van foto- en videografie biedt het nog veel meer pluspunten. Dankzij het Bergse Bos kunnen wij mooie en gevarieerde beelden maken. Er zijn mooie looppaden, bruggen, het meer en als het meezit met het weer, dan kunnen mooie luchtfoto’s maken met de drone. En alles bevindt zich op loopafstand van jullie trouwlocatie. Ideaal, toch?

Alles waar jullie aandacht aan hebben besteed, leggen wij vast. De partners van Lake House Rotterdam zijn gepassioneerde specialisten op hun vakgebied en het is dan ook een groot plezier om hun creaties te verwerken in jullie bruidsreportage! Hieronder een greep uit de partners van Lake House Rotterdam.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvend intake gesprek of een boeking.