Weddings at the Lake

Jullie bruiloft bij Lake House Rotterdam belooft een bijzondere en superrelaxte dag te worden. De locatie, Bergse Bos en de ultieme ontzorgende service zorgen ervoor dat jullie optimaal genieten van jullie bruiloft en dat zie je ook terug op het beeldmateriaal! Doubleshot is een partner van Lake House Rotterdam en dat staat garant voor dezelfde service en kwaliteit!

Doubleshot Bruidsfotografie Drone Fotografie

Trouwen bij Lake House Rotterdam heeft veel voordelen voor een bruidspaar, maar vanuit de kant van foto- en videografie biedt het nog veel meer pluspunten. Dankzij het Bergse Bos kunnen wij mooie en gevarieerde beelden maken. Er zijn mooie looppaden, bruggen, het meer en als het meezit met het weer, dan kunnen mooie luchtfoto’s maken met de drone. En alles bevindt zich op loopafstand van jullie trouwlocatie. Ideaal, toch?

BLOEMDECORATIE

TAART

STOELEN EN DECORATIE

TENT

Alles waar jullie aandacht aan hebben besteed, leggen wij vast. De partners van Lake House Rotterdam zijn gepassioneerde specialisten op hun vakgebied en het is dan ook een groot plezier om hun creaties te verwerken in jullie bruidsreportage!